Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:37 | September 5, 2013

SAY MY NAME

Ni vet när man har hört en låt någonstans och verkligen fastnat för den utan att sen lyckas ta reda på vilken det är – och känslan när man väl hittar den? Precis så är det med den här remixen. SÅ skön! Hörde den bl.a. på en sushirestaurang i Köpenhamn i somras och mer eller mindre greppade tag i servitören för att ta reda på vilken det var, utan resultat, och nu senast i samband med Ida Sjöstedt’s visning under modeveckan. Värd minst en (läs: tio) repeats.


7 kommentarer7 kommentarer om “SAY MY NAME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här