Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:03 | September 6, 2013

DARE

korall1-1korall2-2korall3Shirt, Zara. Lipstick, Make up Store’s “Dare”.

Hur fort gick inte den här veckan då? Jag har i stora drag mest behövt ta det väldigt lugnt faktiskt då jag (äntligen) har fått penicillin för bihåleinflammationen som förhoppningsvis kickar in snart. Helgen ser dock lovande ut med först brunch i morgon tillsammans med två saknade vänner och ännu mer mat på kvällen i form av middag tillsammans med fler fina vänner. Den kombon blir ju sällan fel. Right? Förutom det så har jag hittat en grym lägenhet med underbart läge som jag SÅ hoppas blir min!! Alla inrednings-visioner i huvudet har redan tagit över all min tankekraft, haha. Håll tummarna nu!

Translation: Finally (and already?) friday and this weekend looks really promising. Tomorrow I’ll first meet up with two friends to catch up over a brunch and later dinner with more good company. Food and friends just can’t be a bad combo, right? Also I’ve finally found a nice apartment with a great location that I really hope will be mine. Fingers crossed!


23 kommentarer23 kommentarer om “DARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här