Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:53 | September 17, 2013

NAIL

nailje2nailje1Shoes, Jennie-Ellen

Dessa godingar anlände äntligen igår! Tokälskar dem, från start. Och passar till mer än man kanske tror vid första anblick. Visar dem på i en outfit asap! För övrigt så har dagen gått åt lite jobb samt planering av möbler/dylikt till lägenheten. Resten av kvällen röstar jag för soffläge, till hundra procent. Hoppas att ni mår bra! Puss

Translation: Finally received these cool boots yesterday! Love them, totally. And goes with much more than you may think at first sight. I’ll show them on in an outfit post soon!


20 kommentarer20 kommentarer om “NAIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här