Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:27 | September 24, 2013

STOLSDRÖMMAR

olssonjenssenHarry Bertoia’s Diamond Chair (till vänster) kan vara den mest perfekta stolen jag vilat mina ögon på och jag önskar att den kunna få en plats hos mig – men, så kostar den ju svinmycket också. Såklart. En annan variant i liknande stil är dock denna från Olsson & Jensen, för en betydligt billigare peng. Tips! Och för övrigt så är det nu mindre än två veckor kvar tills jag får nycklar till min lägenhet!! SÅ peppad. Har ni någon speciell möbel/något i inredningsväg som ni drömmer lite extra om?

Translate: Harry Bertoia’s Diamond Chair (left) could be the most perfect chair I’ve ever seen – but, of course it’s also really pricy. Another version though, in quite the same style is this one from Olsson & Jensen, for a much more affordable price. Just a tip! Do you have any special piece of furniture/interior stuff that you dream a little extra of?


19 kommentarer19 kommentarer om “STOLSDRÖMMAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här