Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

24
/September
21:27

STOLSDRÖMMAR

olssonjenssenHarry Bertoia’s Diamond Chair (till vänster) kan vara den mest perfekta stolen jag vilat mina ögon på och jag önskar att den kunna få en plats hos mig – men, så kostar den ju svinmycket också. Såklart. En annan variant i liknande stil är dock denna från Olsson & Jensen, för en betydligt billigare peng. Tips! Och för övrigt så är det nu mindre än två veckor kvar tills jag får nycklar till min lägenhet!! SÅ peppad. Har ni någon speciell möbel/något i inredningsväg som ni drömmer lite extra om?

Translate: Harry Bertoia’s Diamond Chair (left) could be the most perfect chair I’ve ever seen – but, of course it’s also really pricy. Another version though, in quite the same style is this one from Olsson & Jensen, for a much more affordable price. Just a tip! Do you have any special piece of furniture/interior stuff that you dream a little extra of?


19 kommentarer19 kommentarer om “STOLSDRÖMMAR”

  jag drömmer förstås ännu om den där stora och välfyllda walk-in:en, inte för att det direkt är någon möbel eller inredningspryl.

  Reply

  häftiga stolar, kul med något annorlunda 🙂

  Reply

  Utrolig kule stoler! Jeg drømmer om den perfekte senga og det perfekte walk-in closet!

  Reply

  Drømmer om det samme som deg! Og, Gervasoni Ghost Sofa… Åhh, så fantastisk.

  Reply

  Finns även liknande på Lagerhaus! Men Diamond Chair är ju såklart finast… En annat must-have-klassiker är STRING-hyllan. Så enkel. Så fin.

  Reply

  kollar alltid runt på massa inredning så jag valde helt enkelt att spara allt på en plats; hustyp.tumblr.com
  haha. men just nu är jag sjukt sugen på stora mattor i härliga färger, ett stort och grovt köksbord och tekoppar!

  Reply

  Jag är ständigt på jakt efter en gammal hederlig sekretär, åhh!

  Reply

  De där var ju coola. Och du är så fin! 🙂

  Reply

  Jag har ett riktigt flytta-hemifrån-sug och det är SÅÅÅå jobbigt att LÄNGTA LÄNGTA LÄNGTA. Jag driver därför en tumblr som jag trycker in allt jag vill ha i. Men det är jooobbigt att se allt fint. http://movefromhome.tumblr.com heter den! tips till dig om du vill inspireras!

  Reply

  Riktigt snygga! Har en sådan hemma som tydligen varit ståendes på en vind i över 30 år men nyligen plockades fram. Blir aldrig omodern!

  Reply

  Har en precis likadan som den till vänster hemma hos mina föräldrar, eller ja, det är väl deras egentligen men jag har alltid haft den för att dom inte gillat den, tror den är från 70-, 80- eller 90-tal någong gång. Roligt att det kommer tillbaka 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.