Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:08 | September 27, 2013

PRE PARIS

preparisMitt i all planering inför flytten, så håller jag på att packa och förbereda för fullt inför Paris och Fashion Week där! På söndag bär det av och då jag aldrig tidigare varit i Paris så ser jag fram emot det extra mycket!! Vänta er massor med bilduppdatering samt outfits därifrån. Kommer bli grymt. Ha en skön kväll nu fina ni!

Translate: I’m right now preparing for Paris & the ongoing Fashion Week the! I’m leaving on sunday for a few days and since I’ve never been to Paris before I’m SO excited! And excpect a lot of snapshots and outfits here during my stay. Love


17 kommentarer17 kommentarer om “PRE PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här