Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:59 | October 5, 2013

OUTSIDE THE OPERA

IMG_0559blueparis1IMG_0512blueparis2IMG_0661Pants, Intro//Muse. Top, IvyRevel. Jacket, here. Shoes, here.

Photos: Rami Hanna

Så här såg jag ut en utav dagarna i Paris! Älskar boho-känslan på byxorna och att bryta av det med svart skinn och linnet som är en av mina favoriter från IvyRevel’s nya kollektion. Blir en lugn helg för min del för guess what? På måndag får jag nycklarna till min lägenhet!! Massor som ska göras och kläder/annat som ska rensas de närmsta dagarna med andra ord. Förbereder mig på kaos, haha.  Puss!

Translate: This is one of my looks from Paris earlier this week! Love the boho-look of the pants combined with black leather and this top which is one of my favorite from Ivyrevel’s new collection.


24 kommentarer24 kommentarer om “OUTSIDE THE OPERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här