Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:45 | October 8, 2013

NEW ELEMENT FOR MY BLOG: SWIPE

interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Pants, here. Jacket, here. Shirt, Zara. Shoes, here. Bag, Intro//Muse.

Hörni? Tänkte presentera ett nytt, coolt inslag för er här på bloggen! Det är en ny teknik som innebär att man interagerar med stillbilder, något som jag är först med och helt ensam om i bloggvärlden och som jag såklart vill dela med er läsare! Så här funkar det: dra muspekaren i sidled över bilderna ovan för att skapa rörelse. Sitter du vid en Iphone/Ipad eller Android så drar man på samma sätt med fingret över bilderna. Vi kommer hela tiden jobba för att förbättra/utveckla detta inslag framöver. Vad säger ni – U like?

Translate: I’d like to introduce a new, cool element for my blog! It’s a new technique which means that you interact with stills, something that I’m both the first and alone to use in the blogosphere, and of course something that I want to share with my readers. This is how it works: swipe the mouse pointer from side to side over the picture to make them move. If you’re using an Iphone/Ipad or Android, use your finger on the touchscreen the same way over the photos. Please let me know what you think!


86 kommentarer86 kommentarer om “NEW ELEMENT FOR MY BLOG: SWIPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här