Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:47 | November 7, 2013

DIMENSION

kostym5kostym2kostym1kostym3kostym6kostym8Photos by Rami Hanna

Byxor, Zara (här). Skor, Nelly (här). Topp, Vila. Kavaj, Nelly. Väska, Frontrow Living. Armband, Nelly (här). 

Älskar mina nya byxor från Zara som jag bär här på bilderna, kostymkänslan kombinerat med nätdetaljerna längs sidorna. Så sköna! Annars då? Jag har haft en heldag tillsammans med min mamma på stan för lite shopping och lunch bl.a. och nu sitter jag och betar av lite mail. Ha en skön kväll! Puss

Pants, Zara (here). Shoes, Nelly (here). Top, Vila. Blazer, Nelly. Bag, Frontrow Living. Bracelet, Nelly (here).


26 kommentarer26 kommentarer om “DIMENSION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här