Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:18 | November 8, 2013

FRIDAY SWIPE

interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

För att få swipe-bilderna att röra sig: Dra din muspekare i sidled över bilderna. Sitter du vid en iPhone, iPad eller Android – gör precis på samma sätt med fingret över skärmen.

SÅ skönt väder idag! Vintern, håll dig (långt) borta ett bra tag till tack? Fredag och helg väntar och ikväll ska jag först iväg på kundkväll på min vän Ellens mammas inredningsbutik Ehlenbergs följt av bio troligtvis. På bilderna här ovan bär jag byxor från Zara, skor från Jennie-Ellen, skinnjacka från Zara, skinnväst ovanpå från Frontrow Living, hatt från Zara och topp från Gina Tricot. So long!

Translation: To make the swipe-photos move: Drag the mouse pointer from side to side over the pictures. If you’re using an iPhone, iPad or Android – do the same thing with your finger on the touch screen.


23 kommentarer23 kommentarer om “FRIDAY SWIPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här