Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:25 | November 9, 2013

ON THEIR WAY

sealoesvenskttenn

 

Prints, Sealoe (här). Ljusstakar, Svenskt Tenn (här).

Dessa två prints är på väg hem till mig! Obsession-trycket planerar jag att hänga upp bredvid en annan tavla i köket och den andra håller jag just nu på att fundera ut sin rätta plats, lutar åt att det blir ovanför byrån. Hade mer än gärna matchat dem med en ljusstake (läs: flera*) från Svenskt Tenn, men de får stå kvar på min wish list tillsvidare. Ni hittar dem och fler prints här!


13 kommentarer13 kommentarer om “ON THEIR WAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här