Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:13 | November 10, 2013

BLACK + NAVY

knee1 knee2d knee3Skirt, Zara. Boots, Nilsson. Jacket, Nelly. Scarf, Zara. Watch, Marc by Marc Jacobs. Top, old one.

Hej på er! Hur mår ni? Så här såg jag ut häromdagen när jag hängde med Karna. Kombon svart + marinblått har verkligen blivit en storfavorit på sistone. Funkar alltid! Och så länge man kör på lite högre stövlar funkar förhoppningsvis kjolen att bära åtminstone ett liitet tag till innan det blir olidligt. Även om jag redan vet att jag kommer strunta i kylan och bära det ändå, hehe. Blev en sushikväll igår och idag ska jag träffa mina föräldrar för fars dags-firande. Puss!

Translate: The combo of black + navy is definitely a favorite of mine. Always works! And as long as you choose a higher boot, hopefully (fingers crossed) you’ll be able to wear a skirt at least a little while before it gets too cold. Wish you all a great sunday. Love!


35 kommentarer35 kommentarer om “BLACK + NAVY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här