Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:53 | November 11, 2013

VINN OUTFIT STYLAD AV MIG 13/11

popupplace-bubbleroom-inbjudan13-11Hörni! Nu på onsdag, 13e november mellan kl. 18.00-20.00 kommer jag att vara gäst under VIP-invigningen av Bubbleroom’s Pop-Up Store i butiken Pop Up Place inne på Caroli i Malmö. Förutom erbjudanden, shopping och bubbel så kommer jag att göra ett stylingjobb på plats under kvällen där besökarna har chans att vinna en outfit stylad av mig! Anmäl dig och en vän HÄR. Hade varit så kul att se er där, komsi komsi!

Translation: This wednesday, I’ll be guesting the VIP opening of Bubbleroom.com’s Pop Up Store here in Malmoe. In addition to discounts and shopping I will do a styling job during the event, where the visitors gets the chance to win an outfit styled by me!


8 kommentarer8 kommentarer om “VINN OUTFIT STYLAD AV MIG 13/11”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här