Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:53 | November 13, 2013

FRESH START

newinmacIgår fick jag ett ryck och uppdaterade mig rejält på teknikfronten – efter för lång tid med en totalkrossad iPhone och min förra mac som efter många års användning var nära att krascha. En vit iPhone 5s och en Mac Book Pro med Retina-skärm fick det bli. Känns SÅ bra! Nu jäklar är jag redo för en nystart.

Ska strax börja göra mig i ordning lite för i kväll då jag gästar och stylar under Bubbleroom’s invigning av deras Pop-Up Store inne på Pop Up Place på Caroli i Malmö. Ses vi där? Kl 18.00-20.00 är det som gäller, anmäl dig och en vän här!

Translation: Yesterday I updated my technology gadgets completely – a white iPhone 5s and a Mac Book Pro with a Retina-screen. Feels SO good! Now I’m ready for a fresh start.


19 kommentarer19 kommentarer om “FRESH START”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här