Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:52 | November 17, 2013

FURRY

IMG_3264 IMG_3265Me by Rami Hanna (find his blog here)

Hej på er! Hade en lyckad kväll igår på maskeraden med massa vänner samlade! Idag har jag mer eller mindre bosatt mig i sängen och stannat här, bortsett från mitt ryck att göra en stor pannkaksfrukost tidigare. Lata söndagar är nödvändiga ibland, visst? Och Netflix på TV:n är guld these days (Netflix Kids kanske ännu bättre haha, laddat med nostalgi). Fick de här bilderna av Rami som han knäppte av på mig när jag var i Stockholm sist, hur grym är han?! Puss

Translation: Had a great night yesterday at the masquerade together with my friends! Today I’m all in for a lazy sunday. We all need those days sometimes, right? Rami just sent me these photos of me when I was in Stockholm last, how awesome is he?! Love


34 kommentarer34 kommentarer om “FURRY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här