Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:07 | November 25, 2013

TEAM WOLVES

wolves2 wolves3T-shirt, 5th AYA. Jeans, old ones. Bag, Zara. Ring, 5th AYA

Jag tidigare idag! Får inte NOG av den här lilla ragdoll kattungen som precis blivit en ny familjemedlem hos min pojkväns mamma. Overkligt söt. Jag flög upp till Stockholm i eftermiddags och nu ligger jag och jobbar lite på hotellrummet och laddar inför i morgon då det väntar inspelning från tidig morgon till kväll – mer om det snart! Puss

Förrestenjag har nu mailat vinnaren i min ASOS-tävling! Hade så gärna velat utse er allihop till vinnare men till er som inte vann, får ni idag 26/11 chansen att handla för 10% på ASOS.com’s alla varor till fullt pris här (för kunder bosatta i Sverige) om ni uppger koden “GET10SE”. Happy shopping!


16 kommentarer16 kommentarer om “TEAM WOLVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här