Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | November 27, 2013

SÖKES: STREETSTYLE-FOTOGRAF

Hej på er! Jag söker nu en fotograf som är inriktad på streetstyle/mode och är belägen i Malmö, som kan tänkas vara intresserad av att samarbeta med mig. Du ska ha möjlighet att plåta outfitbilder 1-2 gånger i veckan under drygt 1 timme per tillfälle. Finns det även någon Stockholm-baserad som kan vara intresserad lite då och då i samband med att jag är Stockholm, hojta gärna till också!

Är du sugen? Dra gärna iväg ett mail till mig på [email protected] och presentera dig själv och ditt fotande med några bifogade bilder/länk till hemsida. Puss! ♡


12 kommentarer12 kommentarer om “SÖKES: STREETSTYLE-FOTOGRAF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här