Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:14 | November 29, 2013

NR 10

DSC_8231-2DSC_8220DSC_8192 copy DSC_8238-2Pants, here. Sweater, here. Shoes, here. Lipstick, here.

Hej på er! Är tillbaka på hemmaplan i Malmö igen efter fyra fullspäckade dagar i Stockholm med jobb, möten och annat kul. Märker att jag lever ofta och gärna i stickade polotröjor these days när kylan börjar komma alltmer. För nu är det ju plötsligt december på söndag, vad händer?! Har fått frågor från er om julklappstips så här nedan får ni 5 förslag som kan passa syskonet, pojkvännen, vännen etc. Fri frakt på Nelly.com nu dessutom, lagom till jultider! Hoppas att ni får en grym helg nu. ♡

gifts1. HERE (bästa märket på sport-bhar enligt mig!) 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE


18 kommentarer18 kommentarer om “NR 10”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här