Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:53 | November 30, 2013

WIN

304ff33c585411e3849f0a3c3a25f78e_8wearing Rebecca Stella’s Win dress, here

Bild från i tisdags under inspelningen av en julspecial med Nelly.com som kommer ut i 4 delar under december. Nästan 15 timmars lång arbetsdag blev det, men roligt på samma gång! Gillar ni nya headern på bloggen förresten? Med tanke på hur jag flänger omkring och renoverar/gör om hemma i lägenheten hela tiden (snart, snart kommer mer inblickar, håller på och laddar över material från min gamla tegelklumps-dator till den nya), så kände jag att även bloggen förtjänade lite uppfräschning. Idag blir det Växjö och släktkalas för min del. So long! Puss

Translation: Photo from this tuesday’s recordings for a christmas campaign with Nelly.com that will appear in 4 small episodes during december. Btw, do you like my new banner on the blog? Thought it was time for a little freshening. So long! Love


21 kommentarer21 kommentarer om “WIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här