Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/November
16:53

WIN

304ff33c585411e3849f0a3c3a25f78e_8wearing Rebecca Stella’s Win dress, here

Bild från i tisdags under inspelningen av en julspecial med Nelly.com som kommer ut i 4 delar under december. Nästan 15 timmars lång arbetsdag blev det, men roligt på samma gång! Gillar ni nya headern på bloggen förresten? Med tanke på hur jag flänger omkring och renoverar/gör om hemma i lägenheten hela tiden (snart, snart kommer mer inblickar, håller på och laddar över material från min gamla tegelklumps-dator till den nya), så kände jag att även bloggen förtjänade lite uppfräschning. Idag blir det Växjö och släktkalas för min del. So long! Puss

Translation: Photo from this tuesday’s recordings for a christmas campaign with Nelly.com that will appear in 4 small episodes during december. Btw, do you like my new banner on the blog? Thought it was time for a little freshening. So long! Love


21 kommentarer21 kommentarer om “WIN”

  Fint det blev!

  Scrollade i facebookfeeden och den här bilden kom upp. Visste (har förträngt) att du har haft lila hår, väldigt coolt!
  http://callinamarie.buzznet.com/photos/30shadesofpurplehair/?id=68507117#id=68507114

  Reply

  Haha det här är så galet, den bilden har cirkulerat runt på nätet hur länge sen helst men faktum är att jag aldrig har haft lila hår! Det är alltså någon som har suttit och photoshoppat mig.. 😉

  Reply

  Hej! jag kommer ihåg hur du för länge sedan la upp en bild på en multi color klänning du hade från Nelly. Jag blev helt fast och tyckte den var så snygg. Har sedan dess kollat på tradera och lite överallt om någon säljer den någonstans men utan resultat. Så jag tänkte att jag iallafall skulle kunna fråga dig om du har kvar den och om du kanske skulle kunna tänka dig att sälja den. Har prövat med allt så tänkte ge mig på att sista försök att få tag på den. Kramar och tack för en underbar blogg!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.