Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05
/December
22:45

ARCHIVE

r2r1 r3r5r4Lite blandade snapshots från de senaste dagarna! Några från mina dagar i Stockholm i förra veckan, däribland från julgransvernissagen som Micael Bindefeld anordnar varje år, och ett par besök på olika presskontor (Gina Tricot’s lokal är bara SÅ fin i sekelskiftsstil, kakelugnar och tidningsinspiration som på sista bilden). Och katten – kan vi prata om katten?! Denna lilla ragdoll tillhör numera min pojkväns mamma och sötheten är knappt hanterbar.

Translation: Some snapshots from my archive recently! Including some photos from my days in Stockholm last week, while visiting some press offices for example. And can we talk about the cat?! It’s a little rag doll that now belongs to my boyfriend’s mother. Too cute to handle!


14 kommentarer14 kommentarer om “ARCHIVE”

    Hej Lisa, bästa bloggaren
    Din vän Ellen(lnhost) har på sin Instagram lagt upp en bild på ett tidningsställ du har hemma hos dig? Jag undrar så vart det är köpt någonstans, ivrig att kunna skriva in det på min önskelista till julafton!
    Kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.