Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:09 | December 8, 2013

DENIM

interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Dra i sidled över bilderna för att skapa rörelse. Var ett tag sedan det blev ett swipe-inlägg nu! Jeansen är för övrigt ett av mina senaste tillskott i garderoben och jag bara älskar dem. Modellen, tvätten, slitningen – alla rätt. Annars så ska jag strax bege mig tillbaka till Malmö igen efter att ha spenderat helgen uppe i Linköping hos min kära syster. So long!

Shop the look by clicking the photos below:

lg696-4 917465-0014_5 428518-0014_1

34 kommentarer34 kommentarer om “DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här