Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:50 | December 11, 2013

2014 IS COMING

nyår3

 

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Visst är det galet hur snabbt dagarna går nu innan jul och nyår?! Jakten på den perfekta nyårs-looken har redan dragit igång för många och därför tänkte jag tipsa om lite härliga klänningar som kan vara värda att klicka hem inför nyårsnatten. Själv kommer jag att spendera nyår i värmen på Kap Verde tillsammans med familjen (ska bli SÅ skönt), och för mig som är som en skata som älskar allt som blänker och glittrar är paljetterna ett måste för mig. Får. Inte. Nog.

Translation: Isn’t it crazy how quickly the days goes by until Christmas and New Year’s Eve?! The search for the perfect look for New Year’s Eve has already started for some of us and here are some tips of nice dresses to wear during the celebrations.


10 kommentarer10 kommentarer om “2014 IS COMING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här