Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:44 | December 26, 2013

TRIANGL

OLYMPUS DIGITAL CAMERABikini, HERE

Hej på er! Ledsen för gles uppdatering under juldagarna. Hade ni en bra julafton? Själv blev det mysigt firande tillsammans med släkten här i Malmö. Tänkte passa på att visa er mitt senaste tillskott på bikinifronten. Älskar de sportiga influenserna och det tjockare tyget/ytan på underdelen. Och vad vore bättre än att jag får tillfälle att inviga den på Kap Verde redan om några dagar? Jäklar vad jag ska fota till er medan jag är iväg! Puss

Translation: Here’s my latest addition to my bikinis. Love the sporty influences and the thicker fabric on the bikini bottom. And what would be better than the fact that I get the chance to use it at Cape Verde in just a couple of days? Love


16 kommentarer16 kommentarer om “TRIANGL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här