Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:03 | December 29, 2013

GETTING READY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust nu: Gör mig redo för i morgon bitti då jag tidigt, tidigt åker till Kap Verde tillsammans med familjen i drygt en vecka! Någon av er som har varit där? Har sprungit runt hela dagen för att hinna bocka av några ärenden, jobb, tvättat, städat osv – och pussat O hejdå då vi inte kommer att ses på några veckor nu. Ska i alla fall bli SÅ skönt att komma iväg lite till värmen, kunde inte kommit mer lägligt. Glöm inte att följa mig på Instagram också för mer frekvent uppdatering: @lisaolssonblog

Och psst…håll utkik här under nästa vecka, då dyker det upp en grym (!!) tävling här till er!

Translation: Right now: Getting ready for tomorrow morning when I’m going to Cape Verde for just over a week together with my family! Been running around all day for some preparations, work, laundry etc. I’m SO excited to get away to a warmer temperature for a while. And don’t forget to follow me on Instagram as well for more frequent updates: @lisaolssonblog


17 kommentarer17 kommentarer om “GETTING READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här