Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/December
22:03

GETTING READY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust nu: Gör mig redo för i morgon bitti då jag tidigt, tidigt åker till Kap Verde tillsammans med familjen i drygt en vecka! Någon av er som har varit där? Har sprungit runt hela dagen för att hinna bocka av några ärenden, jobb, tvättat, städat osv – och pussat O hejdå då vi inte kommer att ses på några veckor nu. Ska i alla fall bli SÅ skönt att komma iväg lite till värmen, kunde inte kommit mer lägligt. Glöm inte att följa mig på Instagram också för mer frekvent uppdatering: @lisaolssonblog

Och psst…håll utkik här under nästa vecka, då dyker det upp en grym (!!) tävling här till er!

Translation: Right now: Getting ready for tomorrow morning when I’m going to Cape Verde for just over a week together with my family! Been running around all day for some preparations, work, laundry etc. I’m SO excited to get away to a warmer temperature for a while. And don’t forget to follow me on Instagram as well for more frequent updates: @lisaolssonblog


17 kommentarer17 kommentarer om “GETTING READY”

  Åh gud vad härligt! Ha det underbart där borta 🙂

  Reply

  Åh vad jag älskar den där bikinin och den där toppen, gaah så himla snyggt!

  Reply

  Vad kul! Jag har själv inte varit där men jag skulle gissa att det är underbart!

  Reply

  Var där 2010 (?) med familjen. Det fanns knappt något att göra vilket passade oss perfekt just då. Att veta att man i princip bara kan äta, sola, bada och ökensurfa gör att man blir otroligt avslappnad. Mer än en vecka skulle jag inte rekommendera men vill man bara komma bort och slappna av så är det ett himla fint ställe 🙂

  Reply

  Jag var på kap verde förra året, det är väldigt mysigt! 🙂

  Reply

  Oo har varit där så roligt! Jätte fin miljö! Perfekt för att ta bilder;) ha det så roligt!!

  Reply

  Jag åkte till Kap Verde (ön Sal) i januari förra året. Det var hur fint som helst men dock ganska blåsigt. Jag var jävligt klantig första dagen jag var där då jag inte kände av värmen så mycket på grund av vinden. Därför var jag inte så noggrann med solkrämen och det var ju jävligt dumt för solen lyser ju inte mindre bara för att det blåser haha. Har aldrig bränt mig så mycket i mitt liv.

  Ha det grymt där borta!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.