Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:46 | December 29, 2013

THREE ROWS

rea11. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

Som ni alla vet syns det rea-skyltar åt alla håll och kanter these days och för min egen del brukar det oftast innebära att jag lägger största fokus på nätet och utbudet där. Asos och Nelly är två favoriter och här ovan ser ni några favoriter vad gäller jackor, kuvertväskor och boots – tre kategorier som utgör en bra bas i garderoben helt enkelt. Skinnjackan kanske ni sett att jag äger och den har verkligen blivit flitigt använd.

Translation: As you all know there’s sale almost everywhere these days and here are some of my favorites when it comes to jackets, clutches and boots. As you may have seen I got the leather jacket in my wardrobe and I’ve been using it really frequent.


6 kommentarer6 kommentarer om “THREE ROWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här