Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | December 30, 2013

#THETRAVELINGCAMERA

olympus2Sen två veckor tillbaka så har jag, Rami och Fanny tillsammans ett litet projekt som vi har döpt till “The Traveling Camera”. Detta innebär att vi har kameran under en veckas tid var och tar med er i vårt dagliga liv i bilder fotade med en Olympus E-P5. Fanny & Rami har haft kameran varsin vecka (se här & här) och nu har den landat hos mig! Samtidigt har vi en tävling på instagram där en av er har chansen att vinna kameran.

TÄVLINGEN

Posta ditt “Favorite moment of the day”

Bilden ska vara taggad med: @lisaolssonblog @imnext @OlympusSverige
och hashtagen #thetravelingcamera

Du kan ladda upp flera bilder – ju fler bilder du postar ju större är chansen att vinna. Efter att projektet är slut väljer vi en vinnare som kameran kommer att skickas till. Lycka till!

Translation: Right now Rami, Fanny and I have a little project that we call “The Traveling Camera”. This means that we will have the camera one week each and take you with us in our daily lives in pictures photographed with the Olympus E-P5. This week it’s my turn! During this project, we have a competition on instagram where one of you gets the chance to win the camera.

COMPETITION

Post your “Favorite moment of the day”

The image should be tagged with: @lisaolssonblog @imnext @OlympusSweden
and the hashtag #thetravelingcamera

The more pictures you post, the greater the chance of winning. After the project is over, we’ll choose a winner that the camera will be sent to. Good luck!


8 kommentarer8 kommentarer om “#THETRAVELINGCAMERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här