Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:05 | January 10, 2014

PINSTRIPED

Interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Dra i sidled över bilderna för att skapa rörelse i bilderna. Bjussar på ett nytt swipe-inlägg tagna för ett par veckor sen! Kostymbyxor återkommer ju ofta och gärna i min garderob och dessa pinstriped mönstrade har inte helt oväntat blivit nya favoriter. Gillar att matcha med en lös skjorta till för en lite maskulin känsla men att bryta av med klackar och de röda läpparna. Idag har ett heldagsmöte med bästa Im Next här i Stockholm stått på schemat = mycket kaffeintag, inspiration och planering inför 2014! Och hur avslutar man det bättre än med middag och bowling? Puss!

Translation: Here are some new swipes for you taken a few weeks ago! These pinstriped suit trousers has become new favorites in my wardrobe. Like the match with a loose shirt for a more masculine look paired with a pair of heels and the red lips.

Get the look below:

832129-5236_1 9479057403_6_1_1 64786521301_m428418-0014_1

18 kommentarer18 kommentarer om “PINSTRIPED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här