Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:59 | January 13, 2014

OOTD

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAByxor, Rodebjer. Resten, Zara (hehe yes, de kan ju sina grejer).

En avslappnad och enkel vardagsoutfit idag, tänkte att det kan vara kul att bjuda på det också. Eller vad säger ni? Har lunchat med Karna och Emma och planerat de kommande veckorna lite bl.a.. Kände mig även i princip tvungen att visa er den här grymma polotröjan jag fyndade på rean häromdagen. Kan lova att man blir 100% kramvänlig i denna. Önskar er en fin kväll kära läsare!


37 kommentarer37 kommentarer om “OOTD”

  Hittar inte väskan på hemsidan. Om den finns där vore det jättegulligt av dig om du kunde länka den!

  Reply

  Ja, fler avslappnade outfits vore toppen! Alla dina outfis är ju grymt snygga, men svårt at ta till sig om man har en mer avslappnad stil. Eller som jag som behöver kläder som går att trycka in under ett par överdragsbyxor och tjock dunjacka eftersom jag jobbar i förskoleklass. Tack för en bra blogg, ska lätt ta en titt på den där tröjan!

  Reply

  Är skorna nya, finner dom inte på hemsidan nämnligen!? Tacksam för svar! Puss

  Reply

  Alltså Lisa, dina ögon. Om man kunde vara gift med ett par ögon, då hade det varit dina ögon och jag. 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här