Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:32 | January 14, 2014

LET’S GET FURRY

furry1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Märker att jag på sistone har, mer eller mindre omedvetet, dragits till allt som är pälsigt eller fluffigt i klädväg. Mjukast vinner, typ. Olika varianter av så kallade “furry sweaters” tror jag att vi kommer att få se mycket mer av den här säsongen, dels i dova färger liksom toner som ljusrosa och blått. Vi lär ju få dras med lite kyla ett bra tag framöver, så visst är det härligt när det åtminstone finns roligare plagg som värmer på samma gång (pepp talk!!). Här ovan har jag valt ut några favoriter som jag inte riktigt kunnat slita mina ögon ifrån. Basplagg i grunden men som tack vare ytan blir spännande komplement till garderoben. Sanningen är att jag redan beställt hem 3 av dem (kan ni gissa vad?)…puss! ♡

Translation: I’ve noticed that I’ve lately, more or less unconsciously, been spending time looking at furry clothing pieces. I think that we’ll see a lot more of different types of these “furry sweater” this season, both in dull colors and tones such as pale pink and blue. Here are some of my personal favorites of the trend above. The truth is that I’ve already ordered 3 of them (can you guess what?). Love! ♡


20 kommentarer20 kommentarer om “LET’S GET FURRY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här