Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17
/January
18:07

DIY – MARBLE TRAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANi var många som var intresserade av en liten DIY-guide av marmorbrickan jag gjort som syntes i det här inlägget tidigare – och er önskan, min lag. Det jag gjort är att jag har köpt en klisterrulle inne på Panduro Hobby som helt enkelt ser ut som en marmortapet med blank yta. Klisterpappret är lätt att klistra på/ta av på vilken tänkbar slät yta som helst såsom exempelvis ett bord, ett fönsterbläck eller som här på en bricka. Brickan/fatet köpte jag på Granit i vitt porslin, vilket jag kan rekommendera för att få en högre marmorkänsla. Förutom måttband och sax så använde jag en fuktig trasa för att pressa ut eventuella luftbubblor. Jag valde även att vända brickan upp och ner för att då lättare kunna vika det överflödiga pappret undertill utan alltför fula hörn.

Jag älskar marmorinslag när ner gäller inredning och kunde därför inte låta bli att göra samma sak på en del av mitt soffbord också. Ett väldigt enkelt DIY-pyssel egentligen och dessutom ett betydligt billigare alternativ till alla marmorbrickor i butik! En rulle kostar runt 60-70 spänn har jag för mig. Tips!

Translation: A little DIY-project I did recently, using adhesive paper on a simple tray for a marble look. Very easy & I just love touches av marble in the interior! So much that I actually did the same thing on my coffee table, haha…


25 kommentarer25 kommentarer om “DIY – MARBLE TRAY”

  Beautiful! Could you please tell me where I could order this?

  Reply

  Hi Lisa. What nail polish do you have on your nails? I LOVE the color.

  Reply

  Visa hur det blev på soffbordet också!!!

  Reply

  Så smart! Var kommer dina guldfärgade ljusstakar från? 🙂

  Reply

  fantastic idea. i love marble things too, but they are so expensive. so this might be a good alternative.

  Reply

  Like! Like! Like! Here is quote which matches to this diy(in my view) ; creativity is more than just being different. Anybody can plan weird; that’s easy . What’s hard is to be as simple as Bach. Making the simple awesomely simple that’s creaticvity – Charles Mingus.

  Kisses

  Reply

  Jäklar vad snyggt det blev!
  Älskar din inredning och stil <3

  Reply

  Superfint 🙂 Gjorde själv om två små klubbo-bord från Ikea 🙂

  Reply

  Men gu va smart! LIKE THE TIPS 😉 De ska ja göra någon dag. Tack för tipset! Ha de bäst.

  Reply

  Vad använder du för kamera? Du tar så himla fina bilder! Kram

  Reply

  På bilden så ser man ju inte handtaget på porslinsbrickan..?

  Reply

  Handtag? Hur menar du?

  Reply

  Tänkte också på det, formen på brickan är inte samma på före- och efterbilden. Men jättesnyggt!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.