Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:00 | January 18, 2014

OOTD – SWIPE IT

Interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Byxor, Tiger of Sweden. T-shirt, Zara. Skor, Kurt Geiger. Cardigan, Noisy May. Hatt, Zara. Ringar, H&M

Dra i sidled över bilderna för att skapa rörelse. Så roligt att ni verkar gilla den här unika funktionen för mina outfitinlägg! Igår kväll blev det vinkväll tillsammans med Karna, Ellen, Felicia och Märta och kvällen ser ut att fortsätta lite i samma spår med middag och prat i timmar. Och som ni ser så fortsätter min obsession för mjuka, fluffiga plagg precis som nya tröjan ovan. Vill aldrig ta av den. Upptäckte dock att den tyvärr är slutsåld för tillfället. Förresten, nomineringarna inför Finest Awards har dragit igång för fullt och om ni skulle vilja lägga en liten nominering på mig så kan ni klicka er vidare via bilden här under. Hoppas att ni får en grym lördag nu!

finestaw

Translation: Swipe the pictures sideways to create movement. So glad that you seem to enjoy this unique function for my outfit posts! And as you can see my obsession for soft, furry garments is far from over. I never want to take this cardigan off. And by the way, the nominations for the Finest Awards is now open and if you’d like to nominate me/my blog, please go to the nomination page by clicking the logo above! Hope you’ll get a lovely saturday!

Get the look below:

110668-0014_1278635-2374_5 23040267_G5_B hmprod hmprod2 hmprodll

19 kommentarer



19 kommentarer om “OOTD – SWIPE IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här