Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:35 | January 21, 2014

DEEP BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hade en tid bokad igår för att fixa klorna och det fick bli mitt favorit-gellack i denna ljusa, nudefärgade ton (som vanligt på mina egna naglar och inte påbyggda). Minns tyvärr inte vad färgen heter nu men jag har för mig att märket är LCN i alla fall. Känns fräscht! Har försökt undvika ljusa lack ett tag på grund av att en taxichaufför klämde mitt finger i dörren för några månader sen så att nageln tillslut trillade av (p.a.i.n). Och här får ni även en smygtitt på denna djupblåa fjädervästen i samma veva, älskart! Bättre bilder i en hel outfit kommer. Ha en skön kväll nu! Puss

Translation: Had an appointment yesterday to fix my nails and I left with my favorite gel polish in this bright, nude color (as usual on my own nails and not built-on). Unfortunately I can’t remember the exact name of the color now but I think that the brand is LCN. Feels fresh! I’ve been avoiding bright nail polish lately because of a taxi driver that squeezed my finger in the door so that my nail fell of in the end (p.a.i.n), haha. And also here’s a sneak peek of this lovely deep blue feather vest! I’ll show you better pictures of it in a complete outfit soon. Have a great evening! Love


31 kommentarer31 kommentarer om “DEEP BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här