Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21
/January
21:35

DEEP BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hade en tid bokad igår för att fixa klorna och det fick bli mitt favorit-gellack i denna ljusa, nudefärgade ton (som vanligt på mina egna naglar och inte påbyggda). Minns tyvärr inte vad färgen heter nu men jag har för mig att märket är LCN i alla fall. Känns fräscht! Har försökt undvika ljusa lack ett tag på grund av att en taxichaufför klämde mitt finger i dörren för några månader sen så att nageln tillslut trillade av (p.a.i.n). Och här får ni även en smygtitt på denna djupblåa fjädervästen i samma veva, älskart! Bättre bilder i en hel outfit kommer. Ha en skön kväll nu! Puss

Translation: Had an appointment yesterday to fix my nails and I left with my favorite gel polish in this bright, nude color (as usual on my own nails and not built-on). Unfortunately I can’t remember the exact name of the color now but I think that the brand is LCN. Feels fresh! I’ve been avoiding bright nail polish lately because of a taxi driver that squeezed my finger in the door so that my nail fell of in the end (p.a.i.n), haha. And also here’s a sneak peek of this lovely deep blue feather vest! I’ll show you better pictures of it in a complete outfit soon. Have a great evening! Love


31 kommentarer31 kommentarer om “DEEP BLUE”

  Åh så himla fina! Verkligen så fin färg och perfekt form 🙂

  Reply

  Vart i Malmö är det som du fixar dina klor, och vad är priset? xo

  Reply

  Herregud! Jag fick gåshud av första bilden. Vilken fantastisk inspirationskälla du är!
  Hoppas nageln mår bättre 🙂
  XOXO

  Reply

  Deep blue is such a lovely color! and looks great on you specially with this gorgeous nails!

  Reply

  Hej!

  Undrar vart det är i Malmö som du gör dina naglar? Håller dem länge och vad går priset på?

  Tack!

  Reply

  Hej! Jag gör dem på salongen Suela i Limhamn, jag går dit ungefär vad 3,5-4e vecka jag bygger inte på mina naglar utan applicerar bara ett gellack eller shellac. Brukar betala runt 350 kronor. Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.