Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:09 | January 24, 2014

HAIR TALK

hair1Hej på er! Panikbokade om min frisörtid till i morse istället för i nästa vecka, kände att jag behövde göra något NU. Jag är lite mörkare i botten med solblekta toppar i mig själv och ville förstärka det ytterligare, därför fick det bli ljusa slingor ut i längderna och att bevara min naturliga hårfärg i resten av håret för mer färgskiftningar helt enkelt. + klippta toppar på det såklart. Har faktiskt (tror knappt på mig själv när jag skriver detta dock) varit hos frisören och klippt topparna regelbundet de senaste månaderna nu och märker redan att min hår både känns friskare och upplevs åtminstone lite tjockare (har typiskt lent, skandinaviskt hår…). Är ni duktiga på att gå till frisören ofta?

Translation: Re-booked my time a the hairdresser to this morning instead of next week, felt that I needed a change NOW. I’m a bit darker in my hair roots with a little sun bleached ends naturally and wanted to make that pop out more. Therefore I got some light highlight in the ends and then we kept my natural hair color in the rest of the hair. And of course some cutting as well. I’ve actually (even if I barely believe myself writing this) been to the hairdresser regularly the last months and I already thinks that my hair looks both healthier and feels at least a little thicker (for my typically smooth, Scandinavian hair…)


26 kommentarer26 kommentarer om “HAIR TALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så himla fint!

  Reply
 • amazing hair!

  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • WAAAAAAAAAO!

  GIVEAWAYYYYYY ON:
  http://www.moustachic.com
  http://www.moustachic.com
  http://www.moustachic.com

  Reply
 • Blev ju sjukt snyggt! Vilken frisör går du till? Bor i Malmö och har aldrig hittills varit nöjd efter ett frisörbesök!

  Reply
 • Tack! Jag går till Casandra på Lack & Lugg, ligger på Västra Rönneholmsvägen i Malmö:) Kram!

  Reply
 • Very nice hair.

  http://www.fashiondenis.com/

  Reply
 • Gorgeous! You hair always grow so fast!
  I love the lipstick. What’s the color?
  xx

  Reply
 • Thank you!! I’m actually not wearing anything on my lips så it’s my natural color. Love xx

  Reply
 • Fräscht!
  http://nataliealexandra.blogg.se/

  Reply
 • Vad fint håret blev! Jag skulle nog kanske också behöva gör något åt mitt hår som är väldigt slitet just nu, jag är inte alls bra på att gå till frisören regelbundet.
  Kika gärna in på min blogg allihop, kram!:)

  Reply
 • nej jag är verkligen usel på att gå till frisören, sker alldeles för sällan.. men sjuukt fint hår tjejen, precis så skulle jag också vilja ha!

  Reply
 • super! 🙂

  http://catsandties.blogspot.com/

  Reply
 • Åh blev jättefint! Ser så himla fräscht ut nu till våren ju!!

  Reply
 • Ditt hår blev så himla fint!

  Reply
 • Your hair looks absolutely gorgeous

  Reply
 • wow, I really adore your blonde hair!

  http://paulacapel-rules.blogspot.com.es/

  Reply
 • Har inte varit hos frissan på över ett år.. känns som det börjar bli dax haha.. men det är inte slitet, riktigt skumt faktiskt.

  Reply
 • Jag är sämst på att gå till frisören! Var där för 2 år sedan senast (!!). Dels för att jag inte hittat en frisör/salong jag gillat, dels för att jag flyttat till en ny stad nyligen och inte kollat upp vart det är bäst att gå. Sen har jag bara dåliga erfarenheter från salongbesök, antingen har det blivit fel färg på håret, eller så har dom klippt alldeles för kort eller så har dom stylat det så jag sett ut som en trollunge (har naturligt lockigt, men gillar inte när dom blåser volym och tar i massa produkter för det ger som sagt troll-effekt). En gång gick jag till en jättedåligt frisör som inte ens hade tid att föna mitt hår, gick därifrån med blött hår. Men nu behöver mitt hår verkligen klippas, så hoppas jag hittar en frisör som jag kommer gilla och återvända till!

  Reply
 • Så snyggt det blev! vilken frisör i Malmö gick du till? 🙂

  Reply
 • Fy fan vad snyggt!

  Reply
 • Jag hade tänkt boka tid i Mars men blev så jävla ivrig när jag väl bestämde mig för vad jag ska göra så jag gick till min frisör idag och bokade tid den 8/2! Jag går 2 ggr om året till min frisör. Denna gången blir det första gången som jag färgar mitt hår på salong så det ska bli riktigt spännande 😀

  Reply
 • Super snyggt!!! Undrar oxå vart dina ringar är ifrån!?

  Reply
 • Jag brukade typ aldrig gå till frisören förut! Men nu är min tvilling frisör, så. det blir mer ofta nu 😉
  /Elin

  Reply
 • gorgeous!

  Reply
 • Beautiful hair-how your hairdresser did it? I can’t find anyone who can make this type of hairstyle.
  Great blog as also 🙂

  Reply
 • Va fint!
  Hör gärna av dig om du är i Stockholm nån gång och behöver en styling eller frisör tid! Jag gör gärna ditt hår. Och tack för en bra blogg!

  Reply