Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:38 | January 25, 2014

BOYFRIEND COAT

Interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Byxor, Rodebjer. Kappa, Chicy. Skor, Nelly. Halsduk, Zara. Tröja, Bascoto. Väska, Frontrow Living.

Dra i sidled över bilderna för att skapa rörelse. Avslappnad outfit för ett par dar sen och de kallaste spinsen hittills, no doubt. Idag ska jag få ordning på de sista förberedelserna inför nästa vecka då modeveckan i Stockholm drar igång. Åker upp redan tidigt (omänskligt tidigt) i morgon bitti för ett par timmars fotande bl.a. Med andra ord – massa rolig uppdatering väntar! Hörs lite senare idag. Puss

Translation: Swipe the pictures sideways to create movement. The coldest spins so far, no doubt. Today I’ll make some last preparations for fashion week in Stockholm next week. I’m going there already tomorrow morning though for a few hours shooting among others. So – a lot of fun updates are waiting! Love


22 kommentarer22 kommentarer om “BOYFRIEND COAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här