Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/January
11:53

TONI&GUY

Då var det dags! Idag kickar modeveckan i Stockholm igång och jag är så redo! Enda minuset är ju kylan dock, men vad ska man göra. Denna gång kommer jag även att få chansen att hänga med lite backstage i samarbete med TONI & GUY under de visningar där de sköter stylingen, samt få håret lite stylad själv. Kameran är med, såklart! Kommer bli grymt. So long


5 kommentarer5 kommentarer om “TONI&GUY”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.