Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/January
22:48

J.LINDEBERG + TONI&GUY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPhotos by me

Hängde med backstage tillsammans med TONI&GUY innan J.Lindebergs visning igår kväll, som för övrigt levde upp till alla mina förväntningar med en dressad look med inslag av vinrött och läder. Bläddrade även i deras katalog för våren nu häromdagen och de kommer få in så mycket snyggt i butik snart. Håll i plånboken. Hur som helst – en eloge för fint hår, make-up och kollektion igår som perfekt avslut på modeveckans första dag. G’night!

Translation: I went backstage together with TONI&GUY yesterday before J.Lindeberg’s show, which lived up to all my expectations with a suited look with touches of red and leather. A tribute for nice hair stylings, make-up and collection yesterday as a perfect end of the first day of fashion week. G’night!


12 kommentarer12 kommentarer om “J.LINDEBERG + TONI&GUY”

  Åh vad nice det ser ut!
  Skulle inte du kunna tipsa om några av dina favoritbutiker och några favoritwebbutiker? Skulle vara jätta kul!

  Reply

  Hej Lisa!
  Jag har nyligen hittat till din blogg och är förundrad över hur ung du är men samtidigt har en egen lägenhet. Jag är därför lite nyfiken över hur gammal du var när du flytta hemifrån och hur allt gick till? Var dina föräldrar med på det hela och har dom hjälpt dig ekonomiskt?
  Jättebra blogg och du har en grym klädstil, fortsätt med det du gör 🙂

  Reply

  Hej Cornelia!
  Vad roligt att du har hittat hit! Jag har bara bott i lägenheten i drygt 3 månader och innan dess bodde jag hemma hos mina föräldrar. De bor ca 15 minuter bort så nära och bra om det skulle vara något:) Nej de har inte hjälpt mig ekonomiskt utan jag har sparat själv med målet just att köpa en lägenhet! Tack så mycket, roligt att höra 🙂 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.