Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

31
/January
20:00

MBFW DIARY

mbfwsnapshotsTog såklart en hel del bilder under modeveckans dagar och slängde därför ihop ett gäng här! Förutom fina och inspirerande visningar så var det så himla roligt att få träffa alla bloggande vänner igen. Helt underbara människor hela högen! Nu laddar jag upp inför helgen tillsammans med vänner, vin, ost, chips, osv osv tills vi knappt kan röra oss av matkoma. Låter helt rätt i mina öron. Puss på er!

Translation: Of course I took a lot of photos during fashion week, so therefore I collected some of them here above! And except from well-made and inspiring shows, it was so much fun to meet all my blogging friends again. Lovely people all of them! Tonight I’m starting the weekend together with friends, some wine, cheese, sweets, etc etc. Sounds good to my ears. Love!


7 kommentarer7 kommentarer om “MBFW DIARY”

    Hej Lisa
    Jag undrar om du är intresserad av att sälja väskan från zara som du har på bilden. Jag älskar denna väska och blev bestulen på den för ett par veckor sen. Så nu försöker jag hitta någon som kan tänka sig att sälja den till mig.

    /Bella

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.