Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04
/February
16:17

POWDERY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 svarta favoriter at the moment: Kattiga solglasögon från Asos (här) och nytt till sminkväskan från Chanel. 2 pudriga favoriter: fjäderfluffigt i väskform och hortensian som torkat men fortfarande är lika fin. Nu tänkte jag bege mig och kolla runt på lite olika gym som jag kan byta till nu när mitt gamla gymkort precis gått ut. För övrigt längtar jag grymt mycket till nästa vecka då jag drar till London i några dar tillsammans med Im Next-gänget!! Åh.

Translation: 2 black favorites at the moment: Cat-eye sunglasses from Asos (here) and new make-up from Chanel. 2 powdery favorites: feather fluffy bag in a dusty pastel and the hydrangea that has dried but still looks just as nice. Now I’m longing for next week when I’m going to London for a couple of days together with the Im Next-team!!


16 kommentarer16 kommentarer om “POWDERY”

    VART ÄR VÄSKAN IFRÅN??? finaste jag set :,)

    Reply

    Från ASOS! Den är slutsåld för tillfället tyvärr, men lovar att jag hojtar till i bloggen när den finns inne igen:)

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.