Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05
/February
14:00

THE PERFECT HEELS

428671-2066_01-1 copy

428473-0014_1428581-0014_01-1428600-0014_1-2428634-0014_01-1428643-0014_1Klicka på skorna för att komma vidare

Click on the shoes for direct link 

Framåt helgen väntar bl.a. födelsedagsfirande för Karna och annat kul och därför passade jag på att slösurfa runt efter nya svarta klackar då de jag äger nu antingen är för små eller helt utslitna. Såg att Nelly har fått in massa skonyheter och här ovan har jag plockat ut mina favoriter av dem. Pumpsen högst upp är hemskickade, perfekta modellen med lite spetsig tå och mockayta. Precis vad jag sökte!

Translation: This weekend birthday celebration for Karna among other fun is waiting so therefore I took the opportunity to search for some new, black heels since the ones I own now either are to small or worn out. Noticed that Nelly’s got a lot of news and here are my personal favorites. I bought myself the pumps at the top yesterday, the perfect model in suede with a pointed toe. Exactly what I was looking for!


12 kommentarer12 kommentarer om “THE PERFECT HEELS”

    Vad tycker du passar som skor till balen? Finns det något annat SNYGGT alternativ än klackar? Man ska ju ändå hålla på kvällen/natten/dagen efter. Jag ska ha en rödorange klänning och tänker svarta eller kornblå skor? Har du några tips? Kram!

    Reply

    Du får väldigt (!) gärna göra en recension av de skorna. Har velat länge nu om jag ska köpa dem eller inte, men är rädd att skorna inte är till för den “nybörjare” som jag är. Så om du har tid och lust så önskar jag ett inlägg när du använt skorna!

    Tack en riktigt inspirationsfylld blogg!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.