Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:35 | February 8, 2014

SUIT UP FOR SATURDAY

Interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Tänkte att jag kunde passa på att visa er en lite mer festlig outfit med tanke på att det händer rätt sällan att det får synas här på bloggen. Jag älskar att bära klänning till fest, men har på sistone börjat gilla kostymer desto mer. Här i en helsvart kombinerat med en body med spetsdetaljer för en lite mer feminin känsla. Nu ska jag alldeles strax iväg, i kväll firar vi älskade Karna som fyller 20 år!! Ha en grym kväll! Puss

SHOP THE LOOK:

428671-2066_01-1image4xxlbyxor image3xxlkavaj

(click on the pictures above)


33 kommentarer33 kommentarer om “SUIT UP FOR SATURDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här