Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:18 | February 11, 2014

WORK OUT

sportf21. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

 Ville egentligen få upp detta inlägg igår kväll men bloggen låg nere för mig…men nu så! Har kliat lite extra i träningsfingrarna på sistone både vad gäller motivation och som ofta följer jakten efter nya, härliga (och färgglada!) träningsplagg. Passade därför på att samla ett gäng olika snygga träningskläder på nätet just nu i ett kollage till er. Nike-skorna på nr 5 tränar jag själv i sen några månader tillbaka och de är verkligen grymma!

Translation: Have been extra motivated lately regarding working out and as always in search of new, nice sport garments. Took the opportunity to collect a bunch of good-looking training pieces on the internet right now for you. The Nike shoes at nr 5 are the training shoes I’ve been using the latest months and they are just so comfortable!


11 kommentarer11 kommentarer om “WORK OUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här