Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:57 | February 12, 2014

IM NEXT ♡ ATTITUDE

Hej på er! Är glad att tala om att Im Next i år är en av huvudsponsorerna för nordens största mässa för mode och skönhet, nämligen ATTITUDE-mässan som äger rum 7-8 mars! Självklart kommer jag och resten av teamet att vara på plats och vi jobbar nu för fullt med olika grymma aktiviteter för er under dagarna – däribland en stor bloppis! Om ni är sugna på att ta del av detta och allt vad mässan innebär så kan ni köpa biljetter här i min widget ovan till bra rabatterade priser. Hoppas verkligen att vi ses där finisar, så himla roligt med tillfällen som dessa att få träffa & hänga med er läsare lite närmare! Puss

Translation: I’m happy to announce that this year Im Next is one of the head sponsors for Scandinavia’s biggest fashion & beauty fair, ATTITUDE during 7th-8th of March. Of course me and my team at Im Next will be there and right now we’re working on a lot of fun activities for you! If you’d like to buy tickets, I’ve a special offer for you here in my personal widget above! Love


4 kommentarer4 kommentarer om “IM NEXT ♡ ATTITUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här