Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:42 | February 27, 2014

THE JUMPSUIT

1jumpsuitBuy the jumpsuits HERE and HERE

Ända sedan jag bar denna outfit i form av en spetsbody (lånad av Karna, köpt på Gina Tricot för ett par år sedan) och ett par höga kostymbyxor, så har jag blivit alltmer sugen på att införskaffa en hel byxdress. Det är ju så snyggt! Och möjligtvis den skönaste festoutfiten man kan komma åt. Sökte runt lite på nätet och hittade två favoriter: den vänstra varianten älskar jag för de vida benen och den öppna ryggen, den högra för den fina draperingen och lystern i tyget. Så pass mycket att jag var tvungen att klicka hem den precis… Såg att de har 10% och fri frakt just nu! Och om ni är sugna på en liknande body som den jag bär på bilden så hittar ni en snarlik här nedan! Nu ska jag sätta igång med lite matlagning här, ha en skön kväll ♡

fem1211075_black

Translation: Ever since I wore this outfit with a lace body (bought at Gina Tricot a few years ago) and a pair of high-waisted pants, I’ve been craving to find a complete jumpsuit. Probably the most comfy party outfit you can choose! Searched around a bit online and found these two favorites. Love the left one for its wide legs and the right one for the beautiful draping and luster of the fabric. Actually so much that I had to order it home right away! And if you’re interested in a lace body like the one I’m wearing on the picture you find a similar just above! ♡


16 kommentarer16 kommentarer om “THE JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh vilken snygg spetsbody!!!

  Reply
 • Gorgeous outfit, lovely inspiration! x

  http://www.rougeuse.com

  Reply
 • Soo nice.
  http://www.fashiondenis.com

  Reply
 • The jumpsuit looks super nice! 🙂

  Reply
 • you look very hot in the bodice piece together with pants, they actually look together even nicer than a one piece jumpsuit IMO. <3 Zhanna, http://www.stylehenge.com

  Reply
 • åh blev också sugen på att klicka hem en byxdress nu, så snyggt!

  Reply
 • I love all black jumpsuits!! Kisses 😉
  http://anitaslittlecloset.blogspot.com.es/

  Reply
 • That looks good on you

  Reply
 • woooow that body you found looks pretty similar to yours…if i didnt know its a other one i would think its the same. so freaking cool that you found it. because i wanted it since you posted the first photo of it =)))))))
  thank you Lisaaa <3

  ah and the jumpsuits are both perfect!!!!

  Reply
 • OMG I love how you paired the lace top and high waisted pants!

  ravenmaidenmaven.blogspot.com

  Reply
 • Love, love your blog, and I adore jumpsuits, but do they suit all body types? What should you look for in a jumpsuit if you’re short and curvy, but kind of fit? 🙂

  Reply
 • Thank you!! I think that the model of the one I ordered from H&M here is perfect for many different body types, because of it’s draping in the front and the marked waist 🙂

  Reply
 • i love body!

  xx

  http://lepetitmondedejulie.net

  Reply
 • Älskar jumpsuiten från H&M!

  Reply
 • Underbart snygg jumpsuit!
  Har förstått att du är ganska petit, beställde du denna i xs? Brukar du ha xs från hm? Funderar nämligen på att beställa denna också men kan inte bestämma mig för om jag ska ta s eller m..
  Älskar din stil, kepp up the good work! <3

  Reply
 • Visst är den, älskar ytan på tyget! Ja precis, jag beställde en XS som jag vanligtvis brukar ha! Känns som en bra modell då den lär göra sig snyggt vare sig om den skulle sitta något lösare eller tajtare. Tack så mycket, blir så glad!! Kram <3

  Reply