Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/February
12:00

DETAILS, DETAILS

900x593xDSC_4553.jpg.pagespeed.ic.E_HrAVLS4CP2160076-850IMG_0788IMG_0346-850OLYMPUS DIGITAL CAMERAMAD_9717-850fwoutfit4IMG_2077MAD_9352-850

1st by Felicia. 3, 4, 8 by Rami. 7 by Sania. 6, 9 by Madelen

Detaljerna är grejen, eller vad säger ni? Här har ni en samling detaljbilder på några av mina outfits på sistone! Hoppas ni gillart. Har precis landat i sängen på bästa Nobis hotell här i Stockholm efter att ha gått upp klockan 4 inatt, ska ladda om snabbt och sen bocka av bl.a. lite plåtande och ett möte. Och extra kul idag är att min syster också befinner sig i Stockholm nu så det blir lite kvalitetstid tillsammans ikväll!

Translation: Here are some details from some of my outfits recently. Hope u like! I just arrived to Stockholm and the best Nobis hotel, and now I’ll do some quick preparations before I’m off for some shooting and a couple of meetings. And today I’m extra happy because my sister is also in Stockholm atm so we’ll spend som quality time together later today as well!


35 kommentarer35 kommentarer om “DETAILS, DETAILS”

  Älskar din blogg och dina outfits. Verkligen en inspiration! 🙂

  Reply

  Love the pictures ! Have fun with your sister 🙂 x

  Reply

  Hej! Dina outfits är helt fantastiska, klockrena varje gång och jag avgudar din stil! Vet att du bar en By Malina klänning på din bal ifjol och jag funderar på en likadan, fast i orange. Problemet är bara att den är liiiite för dyr för min ekande studentplånbok, så min fråga är om inte du skulle kunna fixa en rabatt? Vet att du gjorde det i somras! Du är helt otroligt vacker och som sagt är du verkligen en stilikon. Keep it up

  Reply

  Fint:) hur ser en typisk vardag ut för dig? och vad gör du då du har tråkigt? osv. Skriv gärna inlägg om det här, tror det skulle vara uppskattat ^________^

  som jag tidigare sagt är du en stor inspiration och jag tycker du verkligen har en snygg blogg, liksom designmässigt. Stilrent och stora fina bilder med fina färger. Hoppas du inte slutar blogga på en lång stund:) ps. jag vill se bilder på din lägenhet eftersom du helt klart har ett sinne för inredning också! 🙂

  Reply

  Hej, jag undrar vilken storlek på har på din snygga beiga Filippa K-kappa 🙂
  Bästa modebloggen för övrigt, garanterad inspiration varje gång man klickar sig in!

  Reply

  Hej! Jag har storlek XS i kappan, storfavorit 🙂 Och så himla roligt att höra, tack!! Kram på dig!

  Reply

  Lisa! Hade du snälla kunnat länka din babyblått kappa från Nelly? Har letat som en galning men kan ej hitta den! Den är ju så fantastiskt fin att jag inte kan sluta tänka på den! Därför hade jag blivit mycket glad för det. Tack för en inspirerande blogg!

  Reply

  Yes!!!! The details/accents to an outfit are everything!!!! Great choices!!!
  3girls1apple.com

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.