Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:52 | March 4, 2014

GUIDE FOR SPRING 14: NUDE

sandtrend1

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE (love this!) 7. HERE 8. HERE (my favorite beauty product) 9. HERE 10. HERE

Har sprungit runt och fixat en massa ärenden hela dagen/kvällen idag och har därför inte hunnit sätta mig ner ordentligt med veckans vårguide-inlägg förrän nu (skelandes av trötthet, men vad gör man inte). Roligt att ni diggar idén! Hur som helst: Förbered er på en sandstorm i vår! En färgpalett av beige, nude, sand och creme omfamnar modescenen denna säsong. Tänk naket. Extra kul är att det inte tvunget bara gäller kläder utan tonerna går minst lika bra att överföra även till sminkväskans innehåll. Doppa klorna i ett lack, bär det närmast kroppen eller släng trenden slarvigt runt halsen. Min personliga vision i huvudet suktar efter dessa toner i kombo med ljus denim och aprikos/orange. Mmm. Nu slocknar jag! Hörs i morgon. G’night! ♡

Translation: I’ve been running around doing some errands all day/night long so I haven’t really had time to sit down with this weeks guide for spring-post until now. So glad you like the idea though! Anyway: Prepare for a sandstorm this spring! A color palette of beige, nude, sand and creme embrace the fashion scene this season. Think nude. And extra fun is that it’s not just on clothes, it works just as good to add to your makeup. Choose it on a nail polish, wear it closest to the body or sweep the trend “carelessly” around your neck. My personal vision in my head contains these tones combined with light denim and apricot/orange. Mmm. G’night! ♡


18 kommentarer18 kommentarer om “GUIDE FOR SPRING 14: NUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här