Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | March 9, 2014

KNITTED/LEATHER

Dags för en spin denna söndag kände jag! Ett tag sedan nu ju. En skön vardagsoutfit som går att klä upp med klackar som här liksom till boots, sneakers eller vad man själv känner för. Och förhoppningsvis blir detta sista vintriga outfiten med polotröjan här för nu är jag SÅ redo för vår. Helst nunu. Nu ska jag göra mig helt i ordning och packa ihop här på hotellet i Stockholm, har ett par timmar på stan innan det är dags att ta sig hemåt till Malmö igen. Glöm förresten inte att klicka er in och gilla nya appen Spin My Planet här som jag avslöjat att jag är lite involverad i. I nästa spin-inlägg här kommer jag att berätta mer för er om det! So long! Puss

Translation: Time for a new spin this Sunday! A while ago now. Wearing a comfy everyday outfit that gets a more dressed up look with heels but works just as good paired with boots, sneakers or what you prefer. And hopefully this will be the last last wintry outfit with the turtle neck here cause now I’m SO ready for spring. Don’t forget to like the new cool app Spin My Planet here that I’ve told you I’m a bit involved in. In the next spin-post I’ll tell you more about it! So long! Love

GET THE LOOK:

edf07b2534ad1af0b589073f3a4d62ad_-01428600-0014_1000637-0082_5 848161-0014_2

35 kommentarer35 kommentarer om “KNITTED/LEATHER”

  Så snygg outfit och sin-funktionen är ju fortfarande megacool!

  Reply

  I am also so ready for spring, just bring it on! fed up with rains and winds 🙂 I love this combo a lot, this is probably the most loved team leather + knit. I liked your lace shoes, everything looks so beautiful. <3 xoxo
  http://www.stylehenge.com

  Reply

  Snygg outfit! Älskar kombinationen mellan skinnbyxor och en tjock tröja.

  Reply

  Hej! Vore kul om du bloggade mer om inredning, för det är du verkligen haj på! Letar lägenhet och behöver inspiration!:D
  Kram på dig!

  Reply

  This outfit is so lovely ! With sneakers or boots, it can look good too!

  dslvfr.blogspot.fr

  Reply

  I want spin my planet for my blog. I downloaded the app but it is useless if you can’t share it anywhere!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här