Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:17 | March 24, 2014

GUIDE FOR SPRING 14: THE SINGOALLA TOP

salla1

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Massa grym rea på ASOS just nu + fri frakt, upp till 50% (däribland bootsen på nr 8). Kom till erbjudandet HÄR! // An awesome sale’s going on at ASOS right now, up to 50% (the boots at nr 8 for example). Get to the sale HERE!

Veckans vårguide-inlägg! Den här gången vill jag ge lite extra uppmärksamhet och kärlek åt en viss modell, ofta kallad singoalla-modell på toppar och klänningar. Lite svårburen tänker kanske många vid första tanke, men användningsområdena är snarare väldigt många. Detaljerna består ofta av broderier, tofsar, en markering i höftnivå och är många gånger axellösa vilket jag gillar speciellt. Och bäst av allt, de gör sig lika bra en dag på stan i vår och sommar matchat med skinn/denim och boots/flats såsom på semestern till bara ben, en solhatt och beach-hår. Get your favorite!

Translation: Time for this week’s guide for spring-post! This time I’d like to give some extra attention to this model, often called singoalla-model on tops and dresses. Difficult to wear some of you may think at first sight, but actually the different ways to combine and wear it are many. Details like embroidery, tassels, a mark in hip level and often off-shoulder which I especially love. And best of all, they work just as good in the city together with leather/denim and boots/flats as on the vacation paired with bare legs, a sun hat and beachy hair. Get your favorite!


12 kommentarer12 kommentarer om “GUIDE FOR SPRING 14: THE SINGOALLA TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här