Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:56 | March 26, 2014

WHITE/DENIM/LEO SPIN

Interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Vitt, denim och leo får stå för en enkel och avslappnad vardagsoutfit idag! En spin-bar sådan. Har fått gjort en del jobb idag, blivit bjuden på lunchdejt av Oskar och köpt hem nya blommor (älskar känslan, fånigt men sant). Och ikväll blir det Lund för att möta upp min saknade vän Julia och catcha upp om allt och inget! Puss

 GET THE LOOK:

click on the photos

leowhitedenim218764-0001_5heeeimage1xxlqqqlg696-4image1xxlaxxc

29 kommentarer29 kommentarer om “WHITE/DENIM/LEO SPIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här