Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/March
19:15

@LISAOLSSONBLOG

instainsta

Glöm inte bort att följa mig även på instagram! @lisaolssonblog hittar ni mig på där. Nu ska jag hinna bocka av lite saker – i morgon bitti drar jag nämligen till Hamburg! En kortvisit fram till lördag. Mer om det sen! Puss

Translation: Don’t forget to follow me on instagram as well! You find me at @lisaolssonblog. Now I’ll try to get some stuff done – because tomorrow morning I’m off to Hamburg! A short visit til saturday. More about that soon! Love


28 kommentarer28 kommentarer om “@LISAOLSSONBLOG”

  Men åh va fint hår du har! Hur har du gjort de små lockarna på bilden underst? 🙂

  Reply

  Tack snälla! Bilden är tagen direkt när jag kom från frisören så jag får tacka henne för fin styling 🙂 Lockat med plattång i alla fall! Kram

  Reply

  Hej! fin du är<3 Skulle bara vilja veta hur lång du är? 🙂
  Kram snygging!

  Reply

  Superbra blogg till att börja med. Sedan undrar jag vart du köpt den underbara koskinn mattan??

  Reply

  Tack snälla!! Jag har köpt den av min kompis mamma som jobbar som inredare, så har tyvärr ingen specifik återförsäljare tyvärr…kram!

  Reply

  Love your photos on Instagram
  xx

  shewantsglam.blogspot.com

  Reply

  lisa 😀 can you please make a review of yours years as a blogger? I’d love to see you first posts and photos , to see the differences! It will be so much fun! Your style changed?

  Reply

  Hello

  I love your Sneakers. I’m looking for them all over the Internet. Where did you buy them? Please reply! 🙂

  Thank you!

  Reply

  Fina bilder! Jag gillar verkligen hur du inreder! Det är jättesnyggt! 🙂 Jag undrar vart taklampan är ifrån? 🙂

  Reply

  Hej! Jag såg en kappa du hade på instagram för 4 veckor sen och den finns inte här på bloggen. Vart är den ifrån?! Jag måste ha den…! Det är den vinröda/svartliknande kappan när du har svarta långa stövlar och svart klänning under. Hade verkligen underlättat då jag föll direkt och har letat överallt..

  Reply

  Hej Victoria! Åh bra att du påminde mig om att jag inte bloggat den outfiten än haha! Kappan jag bär på bilderna kommer från Dagmar, bara ett lån från ett presskontor så osäker ifall den är från förra eller senaste kollektionen…kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.