Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:17 | March 31, 2014

GUIDE FOR SPRING 14: SUNNIES

sunsunGET THE SUNNIES: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Hej babes! NU ska vi frossa i solglasögon tänkte jag. Något som jag generellt tycker att fler borde våga ta ut svängarna lite med vad gäller både modell och färg. Själv vill jag se till att ha tre sorter i min vårgarderob: ett svart par som bas (nr 10 i cat-eye finns i min ägo och jag tokälskar dem), ett par med färgat glas där Le Specs nr 5 är ett nära klick bort samt ett par med mönster – där tortoise mönster med lite leokänsla känns allra mest lockande. Och som sagt, när det kommer till solglasögon, våga möta våren med ett speciellt par! En i övrigt väldigt enkel och clean outfit får sig lätt ett rejält lyft bara genom att addera ett par kattiga brillor eller ett färgat glas.

Vill även passa på att tipsa er om att du hos Nelly.com får 25% rabatt om du handlar för över 1000:- och 15% rabatt vid köp över 500:-, gäller endast i 24h (fram till kl 11.00 1/4)!

Translation: Time to talk about those sunnies! Something that I overall think that more people should dare to experiment more with when it comes to both model and color. This season I want to make sure to have three different varieties in my spring wardrobe: a black pair as a base (I already own nr 10 with a cat-eye and I totally love them), a pair with colored glass where nr 5 from Le Specs is a small click away for me and at last a pair with pattern – where tortoise pattern with a kinda leo touch feels most appealing. And as said, when speaking about sunnies, dare to meet spring with a more unique pair! A simple and clean outfit gets a complete new look just by adding some cat-eye sunnies or a colored glass. And best of all? At Nelly.com you get 25% discount on orders over 1000 SEK and 15% discount on orders over 500 SEK to all countries, only this 24 hours (ending tomorrow morning at 11 o’ clock)!!


13 kommentarer13 kommentarer om “GUIDE FOR SPRING 14: SUNNIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här