Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:43 | April 5, 2014

MAKIASH: EYELASHES

makiash4makiash1makiash2

MAKIASH är ett relativt nytt svenskt sminkmärke på marknaden, där man låtit nationella och internationella modeller vara med i framtagningen av det noga utvalda sortimentet. Jag är vanligtvis rätt dålig på att våga prova nya märken när det gäller min sminkväska, men jäklar vad de levererar! Har använt deras mascara ett tag nu och det är lätt den bästa jag provat i mascara-djungeln. Var lite skeptisk de första två gångerna jag applicerade den på grund av att jag inte var riktigt van vid borsten i början, men den kommer verkligen åt från fransroten. Gillar även deras primer och nagellack.

MAKIASH finns endast att köpa över nätet och det krävs oftast en inloggningskod för att få tillgång till deras sortiment – men, till er som följer min blogg har jag ordnat en härlig deal åt er där ni med ett simpelt steg kan skapa er egen profil HÄR. Som registrerad får ni då alltid 20% rabatt på alla produkter! ♡

Translation: MAKIASH is a pretty new Swedish make-up brand on the market, where national and international models have been involved in the production of the carefully chosen products. I’m usually pretty bad at trying new brands when it comes to my make-up bag but damn, they know what they’re doing! I’ve been using their mascara for a while now and it’s definitely the best one I’ve tried in the mascara jungle. I was a bit sceptic the first two times I applied it since I wasn’t really used to the smaller brush in the beginning, but it really reach from the lash line easily. I also like their primer and nail polish. MAKIASH is only available online and you need a invite code to get access to the shop, but for you who are following my blog, I have a great deal! Create your own profile HERE, and as a member you’ll then always get 20% discout on all products! ♡


49 kommentarer49 kommentarer om “MAKIASH: EYELASHES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar deras mascara, den är så himla bra! Har också skrivit lite om deras produkter, koden gäller fortfarande! 🙂

  Reply
 • SUPERBE 🙂

  ♥♥♥ http://tienstoiacaroline.wordpress.com/ ♥♥♥

  Reply
 • I shall keep my eyes open (boom! boom!) for this in the Uk!!

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

  Reply
 • så himla fint, du är sjukt vacker!

  Reply
 • Åh vad kul! Har hört talas om det märket innan men har aldrig kunnat köpa pga den där koden! Så tack så mycket 🙂 Ha en härlig helg, kram!

  Reply
 • Såg något riktigt coolt när jag kikade runt på instagram tidigare i dag. Solglasögon med sammet på (såg det på sophia bush instagram http://instagram.com/p/lhfnXhDiFU/). Tänkte att det kanske hade varit något för dig. Jag själv letar ivrigt efter ett par, snyggt och ballt enligt min mening. För övrigt har du vackra ögon. Kramkram!

  Reply
 • Wow, mascaran ger ju fantastiskt resultat!

  Reply
 • Oh gosh so beautiful

  Kiss kiss.*Jo
  http://joandcompanystyle.blogspot.com/

  Reply
 • stunner!

  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • Your lashes look gorgeous!

  Reply
 • Guau!! So long!! Beautiful!
  xxx

  My last post: http://itmoonvigo.blogspot.com.es/2014/04/pink-afternon.html

  Reply
 • wow, no words. Just perfect make up and amazing photos Lisa.

  xx

  http://paulacapel-rules.blogspot.com.es/

  Reply
 • Väldigt snygg sminkning på bilderna! Ser ut som en “lätt” men ändå snygg vardagssminkning, hur har du gjort ögonen? Ser att du har någon skugga också? Vore kul om du ville visa 🙂

  Ska verkligen testa mascaran också, den verkar grym!

  Kram

  Reply
 • Tack så mycket! Även det är Makiash faktiskt, där jag använt mig endast av den ljusa nyansen i paletten “smoky look” och suddat med en rund borste. Kolla in den 🙂 Kram!

  Reply
 • Tack!! Den ska jag klicka hem! 😉 visst kör du även med svart eyeliner runt ögat?

  Reply
 • Do it! 😉 Nej jag brukar nästan aldrig använda eyeliner utan trivs bäst i bara mascara & nån ögonskugga. Men har testat Makiash flytande eyeliner och den gillade jag!

  Reply
 • Och jo – du fick verkligen fram dina gröna ögon också. Har samma ögonfärg 😉

  Reply
 • Har letat efter en snygg polaroidkamera länge och såg att du har en instax mini90. Jätte fin! Så undrar Har du köpt den i Sverige? Var isåfall ?

  Reply
 • Hej! Var såg du detta? Jag äger nämligen ingen polaroidkamera:) Väldigt fin dock ja! Kram!

  Reply
 • My bad, jag skulle kommentera på Vicoria Törnegren blogg men måste väl ha gått vidare för att läsa dina inlägg och kommenterade här istället.
  hur de nu gick till 🙂

  Reply
 • Ahh, då förstår jag haha! 🙂

  Reply
 • Your eyelashes are lovely.
  L x
  http://workingmumy.blogspot.com

  Reply
 • Sounds really great!!!

  Reply
 • You look absolutely stunning!

  http://emsandcamsmatter.blogspot.com

  Reply
 • Du är så vacker!!

  http://fashiondreamzz.com

  Reply
 • Hejsan. Du jag har en fråga angående din Tom dixon lampa. Hade ni svårt att koppla in den? Hur gjorde ni? Jätte dålig beskrivning man fick med..

  Reply
 • Hej! I samband med att jag flyttade in i min lägenhet så lät jag faktiskt en elektriker komma och hjälpa mig, däribland med Tom Dixon lampan. Så tyvärr har jag inga riktiga tips, förstod att det inte var helt lätt…hoppas att du lyckas lösa det! Kram

  Reply
 • Hej, vill verkligen veta var du har på läpparna här, vilken läppstift eller läppglans du har?
  Kram på dig

  Reply
 • Har vanligt lipsyl och sen har jag duttat på lite av Make up Stores “Crust” här! Har väldigt ljusa läppar i mig själv dock. Kramar!

  Reply
 • the lashes really look amazing!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de/blog

  Reply
 • Din makeup är alltid on point alltså! Hade vart jättekul att se allt du brukar använda, eller något “i min sminkväska” liknande inlägg. Skulle nog uppskattas av alla makeup-freaks som jag tror jag 😀

  kram!

  Reply
 • DU är så himla himla vacker

  Reply
 • You are gorgeous! Your skin is flawless x

  x
  http://www.shades-of-style.com

  Reply
 • You look great as always.
  http://www.fashiondenis.com

  Reply
 • I’m not good at fake eyelashes. But these look amazing.
  L x
  http://workingmumy.blogspot.com

  Reply
 • It’s not fake eyelashes, it’s only mascara:) xx

  Reply
 • Skulle vara jättesnällt om du ville visa vad du använder för smink i övrigt? I ett inlägg eller liknande (om du inte har gjort det någon annan gång som jag har missat) 🙂 Du får det att se så naturligt och jämnt ut, väldigt fint!

  Reply
 • Det kan jag försöka ordna asap! Kommer komma lite mer beauty/smink-inlägg och tips som detta framöver 🙂 Tack så mycket! Kram

  Reply
 • What lipstick did you use on these pictures? It looks great!

  Reply
 • Just a little bit of Make Up Store’s color “crust”, thanks!

  Reply
 • Grym blogg och inspirationskälla! Vad använder du för läppstift, det på bilderna ovan? Letat länge efter ett att ha till vardags. 🙂

  Reply
 • Tack, blir så glad!! Har tagit på lite lite av Make Up Stores “Crust” här, annars bara vanligt lipsyl 🙂

  Reply
 • Hej Lisa!

  Wow vilka fransar! Jag registrerade mig och tänkte beställa men var tvungen att avbryta. Nästa gång jag loggade in och skulle slutföra beställningen kostade allt 20% mer än första gången trots att du skriver att man ALLTID får 20% rabatt. Mascaran tex kostade 160:- första gången och 200:- andra gången … Varför är det så?

  Reply
 • Hej Lotta!
  Vad märkligt…det stämmer att om ni registrerar er via mig så får ni ALLTID 20% rabatt på alla produkter. Gör ett försök att avregistrera och registrera dig på nytt (alternativt med en annan mailadress), via länken här och se om det fungerar. Om det fortfarande är problem och står ordinarie-priser så säg gärna till så kollar jag upp detta direkt med Makiash! Kram

  Reply
 • Wow, jag måste verkligen beställa hem den!!

  http://glossfashion.com/fashionbyidag

  Reply
 • Do it!! Bäst!

  Reply
 • Hej Lisa!
  Dina tänder är helt fantastiskt vita! Använder du ngt särskilt för att få de så vita? Tack på förhand!

  Reply
 • Hej! Nej jag har faktiskt varken blekt mina tänder eller gjort något speciellt…får tacka mina kära föräldrar för bra tand-gener 😉 Kram!

  Reply
 • Hej!
  gäller detta erbjudande fortfarande? Kommer sisådär 9 månader senare så förstår om det inte gör det hehe. Jag klickade nämligen på länken och då stod det “This invitation has already been used,
  please contact your model friend for a personal invitation.”. Om det fortfarande går så skulle jag uppskatta om du kunde maila en inbjudan till mig! Tack!

  Reply